Psychologie

Heb je nood aan mentale ondersteuning bij een revalidatie? Of zijn er specifieke vragen of problemen in je dagdagelijks leven die steeds maar terugkomen? En die je hinderen in je omgang met anderen of in je kijk op jezelf? Psychologische begeleiding helpt om die kwesties beter bespreekbaar te maken en samen te zoeken naar oplossingen.


We stellen je graag voor aan onze experten.

Ons expert

Veerle Van Elsen

Ik ben klinisch orthopedagoog (afgestudeerd in 2006 aan KULeuven). Mijn passie zit in het op weg gaan met mensen (zowel volwassenen, als jongeren en kinderen en/of hun ouders) en hen meenemen in hun eigen groeiproces.


In deze groepspraktijk bied ik EersteLijnsPsychologische zorg (ELP)

en Gespecialiseerde Psychologische zorg (GPZ) aan voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen. 


Daarnaast bied ik ook individuele therapie aan en therapie voor gezinnen. Aangezien je in een gezin nauw samenleeft, is het vaak fijn om samen op pad te gaan en samen op zoek te gaan naar meer harmonie.

Werkwijze

Iedereen is anders, iedereen is uniek. Mijn kracht is maatwerk. Ik stem mijn manier van werken steeds zo goed als mogelijk af op jouw specifieke behoeften. Hiertoe school ik me regelmatig bij in verschillende methodieken. Ik hecht ook veel waarde aan het betrekken van de context aangezien we continu in relatie staan met onze omgeving.

 

ELP en GPZ

Je kan bij mij terecht voor EersteLijnsPsychologische zorg waarbij je recht hebt op 8 sessies aan terugbetalingstarief. De eerste sessie is een verkennend gesprek. Na overleg met uw huisarts en/of anderen betrokkenen is het ook mogelijk om gebruik te maken van Gespecialiseerde Psychologische Zorg aan terugbetalingstarief.

.

 

INDIVIDUELE -EN GEZINSTHERAPIE

Voor individuele therapie of gezinstherapie kan je eenvoudig zelf contact met mij opnemen (via mail of telefoon) en bekijken we in een verkennend gesprek wat je/jullie vraag is en wat ik voor je/jullie kan betekenen. Het verdere traject stippelen we samen uit.

Tarieven en betaling

ELP en GPZ

Je betaalt €11 per sessie (of €4 bij verhoogde tegemoetkoming). Dit bedrag wordt steeds aan het einde van een sessie afgerekend.

 

INDIVIDUELE -EN GEZINSTHERAPIE

Voor een sessie van 1u betaal je €70. Sessies van een andere tijdsduur zijn mogelijk na overleg. Bij de meeste mutualiteiten is er een tussenkomst mogelijk


Indien U niet aanwezig kunt zijn op een gemaakte afspraak, gelieve dan 24u op voorhand telefonisch te verwittigen. Anders zijn we genoodzaakt de behandeling aan te rekenen.